День Європи в Оржівському ліцеї

З метою ознайомлення здобувачів освіти з країнами Європи, їх особливостями, досягненнями, традиціями, можливістю долучитися до європейських цінностей з 08 по 14 травня 2024 року в Оржівському ліцеї діти долучилися до заходів, присвячених Дню Європи.

Класні керівники провели години спілкування «Вікно у світ європейської культури», «Видатні люди Європи», «Україна є повноправною та невід’ємною частиною європейської спільноти», «I explore Europe», «Європа – спільний дім», «Толерантність – головна риса європейської спільноти».

Пройшло засідання «круглого столу» за участю лідерів учнівського самоврядування «Чим Україна та Рівненщина може надихнути та збагатити Європу?».

Учні 10 – х класів дискутували на уроці громадянської освіти «Що для мене означає бути громадянином європейської держави?».

Протягом тижня класні керівники 1 – 11 класів розсилали у вайбер групи віртуальні подорожі «Відкрий Європу для себе», «Мандруючи європейськими містами». Учні 4 – Б класу, класний керівник Оніщук Т.В. організували конкурс малюнку на асфальті «Хай сонечко сяє всім дітям Європи!». В кабінеті правознавства діти виготовляли леп бук «Ми українці, в сім’ї європейських народів». На уроках в 3-А класі, класний керівник Савицька К.В., з предмету «Я пізнаю світ» діти вивчали країни ЄС: культуру, географічне положення, спільні цінності України з Європою.

Переглянути фото