Завершився Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Завершився Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності та День Цивільного захисту в Оржівському ліцеї.

Протягом тижня здобувачі освіти обговорили шкоду від сміття навколишньому середовищу, релаксували під час сеансів музикотерапії, аромотерапії, казкотерапії.

Бібліотекар ліцею Плігіна О.В. у 4-Б та 1-Б класах здійснила презентацію книги “Супергерої безпеки”.

Педагог соціальний Климчук Р.В. провела у 4-А класі практичне заняття “Абетка пожежної безпеки”.

Педагог організатор Кордонець Л.Й. реалізувала майстер-клас для учнів 7-х класів “Надання першої домедичної допомоги під час різних видів кровотеч та у разі зупинки серця».

Відбулася зустріч учнів 1-6-х класів із представниками 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Клевань.

З метою розвитку почуття власної значимості, уміння відстоювати власні рішення у взаєминах з іншими та зберегти власну самоцінність практичний психолог Коваль Л.М. провела заняття з елементами арттерапії: “Історія з Хепі – Ендом” – 6-В клас, “Моє безпечне середовище” – 6-Б клас.

У день Цивільного захисту класні керівники 1-11 класів провели Єдиний урок безпеки з практичним відпрацюванням евакуації учасників освітнього процесу у випадку загрози нападу на заклад.

Вчитель Захисту України Мельник І.А. для 4-А та 8-х класів провів урок “Правила поводження з вибухонебезпечними предметами. Мінно вибухова безпека”. Дякуємо за співпрацю працівникам пожежно-рятувальної частини селища Клевань. Знання з безпеки життєдіяльності ніколи не будуть зайві!

Переглянути фото