20-24 травня 2024. Тиждень стилю в Оржівському ліцеї.

За ініціативи лідерів учнівського самоврядування в Оржівському ліцеї розпочався тиждень стилів.

Перший день стилю – діловий.

У понеділок (20 травня 2024) учні вирішили одягнутися в діловий стиль, адже діловий стиль — один зі стилів одягу, який характеризується строгістю, стриманістю і консерватизмом. Кожен учень і вчитель був одягнений стильно та створював неповторний імідж.

Другий день – вівторок. Стиль 90 – х років.

Стиль 90 – х років завдав чимало клопотів батькам та і самим учням Оржівського ліцею. Мами увесь день шукали давно заховані костюми 90-х, щоб сьогодні їх діти змогли одягнутися в стилі 90 – х років і ловити захопливі погляди сторонніх. Мода має властивість повертатися, от і сьогодні ми іноді з задоволенням ностальгуємо за шаленими 90-ми, коли, здавалося б, носили все підряд, але кожен чітко розумів – це «модно», а це – «вчорашній день». Загальні тренди були запозичені зі світових подіумів. Питання поєднання речей і поняття «йде-не йде» мало кого хвилювали: якщо річ куплена – її треба носити! Все це сформувало особливий стиль – стиль 90-х років. Світлини дійсно перенесли нас в бурхливі 90 – ті роки і вийшли доволі реальні та круті.

Третій день – середа. Стиль Тotal Black.

Краса чорного кольору. Мало хто розуміється на цьому стилі.
Проводячи третій день під гаслом Тotal Black ми хотіли полегшити життя тим, хто розуміє і поважає всю універсальність і красу чорного кольору. Одяг чорного кольору здатний перетворитися на крутий образ, що заслуговує попасти на сторінки глянцю, або навпаки, може виглядати сумно і буденно, додаючи вашому відображенню в дзеркалі кілька років. Але це не про наших учнів, бо сьогодні вони стильні. І як не крутіть – Тotal Black – стиль поза модою і часом.

Четвертий день стилю. Кольоровий день та день без рюкзаків.

Тиждень стилю продовжився днем без рюкзаків та кольоровим днем. У рибацьких сітках, кошиках для тварин, у мотузках відрами, футлярами для гітар, з дорожніми валізами, решіткою для гриля, у ящиках і, навіть, підв’язаних на спині хустках та джинсах принесли підручники та зошити до навчального закладу учні Оржівського ліцею. У такий спосіб вирішили підбадьорити себе та налаштуватися на останні дні навчання із позитивом. Різноманітні форми та кольори одягу додали звичайному навчальному дню цікавості та веселощів. Сьогоднішній день мав свою кольорову тематику, бо як стверджують психологи – кольори зцілюють нас, змінюють наш настрій і внутрішній стан, заспокоюють і змушують діяти, розпалюють творчу думку, допомагають зосередитися. Цей день пройшов на високому емоційному підйомі. Посмішки не сходили з обличчя дітей.

П’ятий день стилю. Патріотичний день