У добрий час, моя шкільна родино!

Настала осінь, яка й принесла нам перший день навчання. Як завжди розпочалося все з урочистості “У добрий час, шкільна моя родино!”

Сьогоднішнє дійство в Оржівському ліцеї порадувало усіх – учнів нашої школи і їх батьків. Для когось День Знань залишається традиційним шкільним святом, для когось – черговою вересневою несподіванкою. Цього дня більшість дітей з радістю поспішали до школи задля зустрічі з однокласниками, спілкування з друзями, задля тих моментів свободи, які може подарувати лише школа. А свято дійсно повеселило і додало настрою учням, адже до них завітали казкові друзі – тітонька Сова, Посіпака, Петрик П’яточкін, вправні козаки Крутий Вус і Ярило. Проте нашим першокласникам все вдалося. Вони швидко відгадували загадки, грали в ігри, конкурси, чудово виконали жваву руханку « Козацькому роду – нема переводу». На згадку про те, що вони зараховані учнями першокласниками 11 клас подарував дітям іменні значки.
Цього року для 52 -ох першокласників, які переступили поріг Оржівського ліцею, розпочнеться цікаве шкільне життя.
Директор ліцею Олена Колода продзвеніла шкільним дзвоником і дала перші позивні новому навчальному 2024 – 2025 року на шляху до Країни Знань в Новій українській школі.