Свято Останнього дзвоника

По-родинному затишно і водночас урочисто пройшло 31 травня 2024 року свято Останнього дзвоника в Оржівському ліцеї. Це особлива подія в житті кожного школяра, адже вона символізує завершення важливого етапу і початок нового, не менш захоплюючого.
Зі сльозами на очах присутні слухали промови директора ліцею першої вчительки, випускників. За традицією ліцею кращі здобувачі освіти за високі досягнення у навчанні, перемоги у творчих конкурсах та олімпіадах були нагороджені Похвальними листами, грамотами, а педагоги подяками.
Щемливо, зворушливо і, водночас, патріотично пройшло прощання одинадцятикласників зі школою, з дитинством. Під мелодійні звуки майбутні випускники танцювали свій останній шкільний вальс. Бо так вже повелося, що випускний вальс – це традиційний танець, який символізує прощання зі школою. Цей танець став кульмінацією урочистої лінійки, адже саме в цей момент випускники відчувають єдність і дружбу, яка склалася за роки навчання.
“Останній дзвоник” пролунав в Оржівському ліцеї сповістивши про початок довгоочікуваних літніх канікул для учнів та початок нового життєвого шляху для випускників. Бажаємо нашим випускникам здійснення всіх мрій, щасливої життєвої дороги, миру!
Свято пройшло з радісним настроєм, вірою і надією в завтрашній день!